Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбо???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Турбо???

ей колеги още един въпрос, ваобще не знам дали е възможно но все пак я кажете мога ли да слажа на моя боксер турбо? примерно от италиански автомобил? и ако е везможно моля дайте ми инфо. колко ще ми струва + монтажа.

П.С
    за тези колеги които видяха темота в която писах че продавам алфата си(темата вече е изтрита) искам да кажа че въпреки всичко намерих решение на проблема си и алфата си остава
    Alfa Romeo 146 1.6i boxer 103hp,

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
    i dvete begachki

Пафка, ти си, разкажи му историята за боксера така както я разказа на мен
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от Cvetelin
      Пафка, ти си, разкажи му историята за боксера така както я разказа на мен
      хайде кажи ми

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
      i dvete begachki

Comment

Re: Турбо???

Първоначално публикувано от RaggaJungle
        ей колеги още един въпрос, ваобще не знам дали е възможно но все пак я кажете мога ли да слажа на моя боксер турбо? примерно от италиански автомобил? и ако е везможно моля дайте ми инфо. колко ще ми струва + монтажа.

П.С
        за тези колеги които видяха темота в която писах че продавам алфата си(темата вече е изтрита) искам да кажа че въпреки всичко намерих решение на проблема си и алфата си остава
        4000 - 5000 лв. може и да те оправят за турбо
        Lexus IS200

Comment

Re: Турбо???

Първоначално публикувано от Mind_Control

П.С
          4000 - 5000 лв. може и да те оправят за турбо
          а има ли от каде да си го купя в БГ и има ли специалисти които да го направят? Може да е тъп въпроса но все пак се уча страшно много искам турбо, имам си представа но все пак ще ви попитам и горе долу колко кончета ще кача?
          мерси

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
          i dvete begachki

Comment

ей колеги вие пълен игнор ми дадохте, толкова много алфисти тука и толкова много хора дето разбират а един да не ми отговори

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
            i dvete begachki

Comment

http://madcowtuning.bg/?ref=tuning.bg
              ето ти на тези от лудата крава
              Нямам идея как работят

как се резнах с моето мнение преди следващото мнение нямам идея
              но от нея видях за лудата крава и затова ти пуснах линка
              146 ti rosso 96г.

Comment

ей колеги вие пълен игнор ми дадохте, толкова много алфисти тука и толкова много хора дето разбират а един да не ми отговори
                Ами ако си толкова мераклия имаше едни madcow tuning, които за по 2000-3000 лв. слагат турбо. По едно време много се говореше за тях, ама или замряха или незнам какво стана.. Иначе има един Бобо от форума, които си е сложил турбо, но на туйн спарк, но съм сигурен, че и на боксер може да сложи стига да се разберете за парите, но с по малко от 5000 въобще не ходи..
                Lexus IS200

Comment

Имаше подобна тема преди време. Самото място на турбината е трудно за определяне. Един колега беше тръгнал и после се отказа май

А на мАд-кау тунинг някой виждал ли е реализиран проект?
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

колеги намерих си чип за боксера, ще ми струва 490лв и увеличава мощноста с 8-12коня, 100% на следващата заплата отивам да го слагам за мен това не е набутване а удоволствие да си дам паричките за колата а не за други глупости. И така Боксерчето ще бъде 111-114 коня

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                    i dvete begachki

Comment

Ами ако си толкова мераклия имаше едни madcow tuning, които за по 2000-3000 лв. слагат турбо. По едно време много се говореше за тях, ама или замряха или незнам какво стана.. Иначе има един Бобо от форума, които си е сложил турбо, но на туйн спарк, но съм сигурен, че и на боксер може да сложи стига да се разберете за парите, но с по малко от 5000 въобще не ходи..
                      Лудата крава бачка много яко и качесвено но пак бавно ( хубавите неща бавно стават ) там праих ГТ-то( пунто ) и сега е над 200 коня но не съм го мерил на дино щото е 80- лева

сега изкарва един еклипс около 400 коня можеш да минеш на маясто да ти обясни

но в сайта всичко си пише какво ти трябва
                      Volvo S80 2.0 T5 180hp
                      Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                      Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                        Лудата крава бачка много яко и качесвено но пак бавно ( хубавите неща бавно стават ) там праих ГТ-то( пунто ) и сега е над 200 коня но не съм го мерил на дино щото е 80- лева

сега изкарва един еклипс около 400 коня можеш да минеш на маясто да ти обясни

но в сайта всичко си пише какво ти трябва
                        Хвала тогава бързейте докато не се вдигнали цените, че като има много клиенти и добро качество и цената полита нагоре..
                        Lexus IS200

Comment

то цените са такива щото тепърва се разработва пазара при него
                          иначе като има много клиенти и цените ще са високи и качетвото пада
                          от познатите ни до сега фирми
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp
                          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Като искаш турбина, си вземи направо за тия пари едно пунто ГТ 135 кобили и дерзай. За мен тия неща с турбина на атмосферка са си за хора, които са супер навътре в тия неща и нямат къде да си набутат парите или частите са им без пари. От финансова гледна точка не виждам никакъв, ама никакъв смисъл. Откъм резултат, не ми е ясно защо искаш да дадеш тиа пари и да те бият обикновени двулитрови атмосферки, ама ти си знаеш

Виж двулитров Туин Спарк да го турбинираш по- ще те разбера, аматоя боксер няма да го докараш до повече от 150 коня посмъртно, без да го счупиш за никво време и всичко да изтече в канала...
                            (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red
                              Като искаш турбина, си вземи направо за тия пари едно пунто ГТ 135 кобили и дерзай. За мен тия неща с турбина на атмосферка са си за хора, които са супер навътре в тия неща и нямат къде да си набутат парите или частите са им без пари. От финансова гледна точка не виждам никакъв, ама никакъв смисъл. Откъм резултат, не ми е ясно защо искаш да дадеш тиа пари и да те бият обикновени двулитрови атмосферки, ама ти си знаеш

Виж двулитров Туин Спарк да го турбинираш по- ще те разбера, аматоя боксер няма да го докараш до повече от 150 коня посмъртно, без да го счупиш за никво време и всичко да изтече в канала...
                              аха ами първо се извинявам ако прозвуча грубо ама не твоя работа колега защо искам да си похарча парите за това, и не съм питал дали има смисъл. Така че ще съм благодарен ако не ме критикуваш, и какво искаш да кажеш че като си сложа чипа и боксера като стане 114 коня, с турбо няма да мога да надхвърля 150коня? И какви коли ще ме бият? Ако моята е 150коня и се дърпом с 180коня(примерно) много ясно че ще ме издърпат ама ако се забавлявам с коля която е до 150-160 коня мисля че може и аз да дърпам а?

Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
                              i dvete begachki

Comment

Working...
                              X